Tendenser i hjemmet i 2023

Det nye år er lige om hjørnet, og derfor skal man til at gøre sig klar til 2023. Udover et opgør med alle totallerne i årstallet, så kommer der også et opgør med de tendenser, vi har set de seneste år på boligindretningen. Det betyder helt konkret, at ønsker man at være med på noderne, så skal man allerede nu forberede sig på at skulle ændre nogle fundamentale ting i sit hjem. Herunder har vi samlet nogle af de ting, du kan holde øje med her i det kommende år – måske det er værd at implementere i dit hjem.

Sarte pasteller

De seneste år er elementer af kraftigere farver begyndt at træde ind i de danske hjem. Lige fra vaser og skulpturer til malerier med fuld smæk på. Denne tendens er dog ved at træde i baggrunden igen og tilbage til de sarte pasteller. Måske du husker det fra et par år siden. De mange nuancer af knækket hvid, en sart blå og en meget bleg grøn er med til at skabe liv i hjemmet uden at overtage temaet fuldstændig. Så hvis du stadig har gemt de små genstande med de sarte farver, så er det bare at finde dem frem igen.

Upcycling

Valget af møbler følger også med tiden. Derfor er det tid til at give sine gamle møbler noget kærlighed og ikke bare smide dem ud. Det kan være, at stolene ikke lige passer til rummets feng shui, men måske kan en upcycling med ny maling og betræk hjælpe møblerne til at kaste et nyt liv på hjemmet. Hvis du er i tvivl om, hvordan upcycling fungerer, eller hvordan du kommer i gang, så er en hurtig Google søgning helt sikkert din hjælp. Nettet er lige nu en overflod af gode tips og tricks til upcycling.

Vis dit hjem kærlighed

2023 kommer til at bestå af tilbagegang i prisen på dit hus. Boligmarkedet er utroligt usikkert, og derfor handler det om at passe på det, man har. Det gør man blandt andet ved at genfinde sin kærlighed til hjemmet. Det kan for eksempel være ved at indrette rum i hjemmet, hvor du virkelig har tid til at være. En massagestol er en rigtig god idé, fordi den er lækker for hele familien. Læs mere om massagestole her. Så det er bare med at vise dit hjem lidt kærlighed og forene familien der, og så er du klar til 2023.