Efterårets damemode i 2022

Efteråret er for alvor over os, og inden vi går ind i vinteren, skal vi selvfølgelig lige have et kig på efteråret tendenser. Her er der nemlig nogle tendenser, der adskiller sig en del fra de tidligere modetendenser i de tidligere 20’ere. Så skal du til at hoppe ud på efterårets shoppetur eller er du bare interesseret i at finde det hippe frem fra gemmerne? Ja, så læs med her.

Vil du vide endnu mere om mode? Så følg med her på bloggen, hvor vi jævnligt laver et skriv om alt inden for mode og stil – gerne med et hint af bæredygtighed, for vi kan nemlig også lide at følge med tiden.

Nuancer af grøn

Man kommer nok næppe ind i efteråret uden nuancer af grøn. Tidligere har det i høj grad været de brændte nuancer, men de er altså kommet af mode igen. Om man er til en frisk grøn, en dybere skovgrøn eller helt mørke nuancer, så handler det bare om at bringe de smukke grønne farver med ind i sit klædeskab.

Faktisk er flere skoproducenter også begyndt at lave lækre støvler i grønne nuancer, og de er med til at komplimentere den grønne overdel utroligt godt. Så hvis du allerede har skabet godt fyldt op med grøn, så er det måske på tide at kigge mod skohylden.

Overtøjet

Man kan ikke sige efterår uden at sige overtøj. Men i år er det ikke den lange frakke eller den lette vindjakke, der skal bæres ude på gaderne. Nej, det er bomberjakken. Den dunede jakke, som helst ikke skal være for lang kan komme i et utal af forskellige udformninger. Det er lige fra den helt korte og uformelige til den mere kropsnære og lidt længere jakke. Sidstnævnte er især yndet af kvinder med en timeglasformet statur.

Denim

En udødelig klassiker, der gang på gang leves op igen. Man kan bare ikke gå igennem dette efterår uden denim på kroppen. Her er især den lysere denim en sikker vinder. De fleste har et par denimbukser i skabet, men de færreste har de fantastiske woodbird jeans dame i deres klædeskab. De smukke bukser består hovedsageligt af bomuld og med en anelse elastan, som er med til at give den perfekte lyse mom-jean. Hvis den skal i dit personlige modekatalog at hænge, så kan de blive dine for 700 danske kroner. Det er altså en god pris for så god kvalitet.