Terrassebrædder

Find de perfekte terrassebrædder

Træ er meget spændende og meget levende i ens indretning. Hver træsort har hvert sit udtryk og historie. Det har også hver sin tekstur, og er i forskellige nuancer. Derfor handler det om, når der skal bygges en ny terrasse, at finde de terrassebrædder som passer ind til dit hjem og din indretning.

Mange forskellige træsorter

Terrassebrædder findes i mange forskellige typer og varianter, som giver din terrasse sit eget naturlige udtryk. Eksempelvis kunne det være træsorterne IPÉ eller Cumaru, som er yderst populære og moderne. Denne træsort giver med deres rødbrune skær et varmt og indbydende farvespil, samtidig med det virkelig oser af eksklusivitet. De bedste træsorter at vælge til sin terrasse, er træsorter der har stil og karakter. Du kan slippe fantasien løs, da der findes rigtig mange forskellige varianter. Men det gør blot, at du har mulighed for at finde de perfekte terrassebrædder, som vil passe perfekt til dit hjem. Så kan du nyde sommeren fra din nye yndlingslokation – terrassen.

Vigtigt at pleje sine terrassebrædder

Træ er levende. Derfor kan træ blive nedbrudt. Det er vigtigt, at man plejer sin terrasse, så man kan forlænge levetiden på den. Med den rigtige pleje har en terrasse mange års levetid. En god idé er at behandle træet med en træbeskyttelse eller en træolie. En sådan behandling er også med til at minimere chancen for råd, fugt eller skimmelsvamp. Så hvis du sørger for at behandle din træterrasse, så vil den holde længe, og så slipper du for at skulle udskifte brædderne.

Du tænker måske: hvorfor ikke vælge en terrasse af fliser så? Det kunne man selvfølgelig også godt. Men en træterrasse har bare en blødere overflade sammenlignet med fliser. Det gør det mere komfortabelt at gå rundt på. Derudover er en træterrasse i sit look mere naturlig og moderne, og passer rigtig godt i forlængelse af huse. Dog kræver en træterrasse lidt mere behandling og vedligeholdelse. Men med en terrasse af fliser vil der også komme ukrudt op, som vil skulle fjernes. Det er en overvejelse, man skal gøre op med sig selv.