Lys og moderne stue

Sådan får du en lys og moderne stue

Det er meget moderne at have et lys og stilren stue. Det skandinaviske minimalistiske design er på mode, og flere og flere indretter sin stue sådan. Men har du ingen erfaringer med indretning, så kan det være svært at vide, hvordan man kan få stuen til at se sådan ud. Her kommer der tre gode forslag til, hvordan du får en moderne og lys stue, som vil imponere dine gæster.

1. Massere af naturligt lys

Det naturlige lys er noget af det vigtigste for at lyse et rum op naturligt. Det kræver gode placeringer af ens vinduer, og samtidig vinduer som har en god størrelse. Hvis I eksempelvis har et terrasse i haven, så ville store glasdøre ind til stuen give et rigtig flot og naturligt lys. Tænk derfor meget i hvor lyset kommer ind fra.

2. Lys og naturligt gulv

Udover det naturlige lys så er ens gulv meget afgørende for rummet. Har du et mørkt gulvtæppe i stuen, så bliver det svært at få lyst rummet op helt naturligt. Trægulv er en rigtig god løsning, da det giver et naturligt look. Overvejer du trægulv, så kan en lys sortering af plankegulve anbefales. Det giver hele stuen liv, og lyser det op på en meget flot og moderne måde.

3. Luftig og lys indretning

Den sidste anbefaling til en lys og moderne stue er, at der bruges lyse møbler til indretningen. Gerne hvide eller en lys træfarve er bedst. Derudover er det godt at holde stuens indretning luftig, så der ikke bliver sat møbler for tæt pakket. Det skal være en minimalistisk og stilren indretning, hvis du ønsker stuen skal være lys og moderne. Bliver det for tætpakket i indretningen, kan det hurtigt snyde øjet og få den forkerte effekt.