Skænk i stue

Flotte alternativer til store klædeskabe

Mangler du altid opbevaringsplads, men gider ikke store skaber over alt i huset? Så frygt ej – der findes nemlig masser alternativer til de store, mindre flatterende klædeskabe. Der bliver nemlig produceret en masse lækre, rummelige opbevaringsmøbler i øjeblikket, og de kan både placeres i stuen, i soveværelset og i gangen. Det betyder altså, at du nemt kan gemme alt dit rod og dine mange ting væk i flotte møbler, så dit hjem ikke behøver at ligne en lagerhal.

Opbevaring i stuen

Skal du bruge opbevaring i stuen, kan du med fordel anskaffe dig en skænk eller kommode. De er ofte stilfulde og rummelige, men stadigvæk diskrete møbler, der nemt kan matche enhver stil og indretning, da de findes i mange afskygninger. En skænk har ofte en blanding af åbne og lukkede rum, og du kan derfor pakke de mindre flotte ting væk, mens du kan lade flotte bøger eller billeder pynte enten ovenpå eller indeni skænken.

God opbevaring i soveværelset

En kommode er derimod lukket – og den er ofte forholdsvis lille men kompakt. Det betyder, at du kan have utrolig mange ting i den, og så kan den fås i et utal af farver og former, så du med garanti finder en, der passer til dit hjem. En kommode er oplagt at have stående i soveværelset eller på børneværelset, da skufferne i en kommode giver hurtigt overblik over eksempelvis tøj. Mangler du yderligere skabsplads, kan du med fordel anskaffe dig et garderobeskab. Selvom et sådan skab naturligvis fylder mere end en kommode, kan du få et garderobeskab, der passer til alle hjem og ikke nødvendigvis ser voldsomt store ud.

God kvalitet trods lave priser

Det er ofte en lidt støttere udskrivning, når man skal købe lidt større møbler til hjemmet. Heldigvis behøver skabe, skænke og kommoder ikke koste en bondegård – og du får stadig opbevaring i god kvalitet. Det betyder, at du kan få stort set det opbevaringsmøbel, du ønsker, uden at gå på kompromis med kvalitet, udseende, funktionalitet og komfort.