Her skal du gå i byen, hvis du skal drikke med stil

Der findes mange steder, du kan gå i byen, hvis ud skal være med på noderne og se både smart og fancy ud. Steder hvor du fester med de ’rigtige’, drikker dyre, flotte drinks, og hvor du hopper i dit flotteste dress. Men hvilke steder er det egentlig? Hvor skal man gå hen, hvis man skal have en ekstra fin og vild aften i byen? Det kommer der en guide til her – og hvis du følger den, og leger med på legen med at føle dig vigtig, så får du med garanti en god aften og nat i byen. 

Søpavillonen 

Søvpavillonen har i lang tid været et omdiskuteret sted – og er i mange år gået under navnet ’klamydia-slottet’. Men pavillonen på søen har fået en opblomstring, og er i den grad blevet et ægte in-sted igen. På Babylon, restauranten der hører til, ser man tit kendte spise sin mad, inden aftenen fortsætter på dansegulvet, og stedet er tit at finde på diverse influenceres stories, når først mørket er brudt frem. Søpavillonen er altså once again blevet the place to be. Og så ligger det suverænt – i hjertet af København med udsigt over søerne. 

Museo 

Remee har efterhånden været manden bag flere natklubber, og seneste skud på stammen er den visuelt flotte Museo i Indre by. Det er ikke her, du kommer til at høre ’Stor mand’, men til gengæld kan du sidde i en af båsene, hvis du har betalt godt for bord vel at mærke, og drikke og feste med dine venner. Det er stedet, hvor man kigger mere på de andre i rummet, end på dem man er af sted med, simpelthen fordi der er så mange spændende mennesker. Derudover kører der lysshows på væggene og folk drikker med stil – en enkelt drik koster i øvrigt mere end en hel flaske koster i nærmeste 7/11, så man drikker også dyrt. Skal du ind her, skal du i øvrigt komme i flot tøj og generelt tage dig godt ud – du bliver med garanti ikke lukket ind i joggingbukser, medmindre du er kendt, naturligvis. 

H9 

Skal der lidt mere gang i den, og vil du gerne finde et godt dansegulv, skal du bevæge dig til Kødbyen. Her finder du H9, som er blevet de fleste reality-deltageres go-to-sted. Så skal du have en vild aften, er det stedet at være. Drinksne er kolde og live-dj’en byder op til dans – og skal du ryge en smøg, er der kæmpe udeområde tilknyttet natklubben. Du får med garanti en farverig aften på H9. Husk dog, at det altid er en god ide at drikke med måde – og hvis du mener, at enten dig eller en du kender har brug for hjælp til at styre alkoholindtaget, kan du altid søge alkoholrådgivning. Det er altid en god ide at række ud, hvis du føler, du er ude på et sidespor. Med det sagt er det ellers bare at slå sig løs i det københavnske natteliv!