Om Formula Fashion

Om Formula Fashion

Navn: Lea Anna Petersen

Civil status: uddannet designteknolog med speciale i trend og designstrategi, arbejder for Bonnier Publications og læser pt. en kandidat i informationsvidenskab og kulturformidling.

Alder: 26

”Jeg er en helt almindelig pige”. Sådan lød svaret, hvis man for 15-20 år siden spurgte mig, hvad jeg var.

Hvis man stiller mig det samme spørgsmål i dag, ville svaret nok være lidt mere nuanceret, for de færreste ville kalde mig ”helt almindelig”.

Jeg er godt nok rimelig almindelig af bygning, bortset fra at jeg ligger i den korte ende af skalaen. Jeg har et ret almindeligt hverdags liv, i en almindelig 2 værelseslejlighed, på helt almindelige Amager. Jeg har et almindeligt job, jeg studere som de fleste andre unge mennesker, og så har jeg en kæreste og en kat. Altså kunne min barndomsudtalelse sådan set stadig godt passe på mig. Men begynder man at se på mine interesser, så er det ikke dem alle, en helt almindelig pige ville have.

Jeg er nemlig en af de meget få modeinteresserede hunkønsvæsner, som samtidig har en glødende passion for motorsport. Især Formel 1!

Det var min kære storebror, der for år tilbage plantede det første formel1 frø i mit hoved. Og fra grand prix til grand prix voksede frøet sig større og større, og det varede ikke længe, før dets rødder havde bevæget sig nedad, og slået rødder i mit hjerte. (Og poetisk er jeg sørme også)

Så helt almindelig er jeg nok ikke.. Heldigvis!

Det kan da også godt være, at der er nogen der sidder derude og tænker ”Ja ja, det er meget fint, men hvorfor lave en blog om både Formel 1 og mode?! To modsætninger. Det hænger jo slet ikke sammen!”.

Og det er lige netop derfor! Verden er bygget op omkring modsætninger. Dag og nat, mand og kvinde, godt og ondt. Desuden er de to ting ikke så langt fra hinanden. For eksempel har de to Formel 1 kørere Jenson Button og Lewis Hamilton været kampagne ansigter for Hugo Boss, og når der afholdes grand prix i Monaco, er der ofte også modeshow inden løbet.

Der er altså ingen undskyldning for ikke at sætte sig lidt ind i motorsportens verden. I kunne jo passende starte her.