Jenson and Lewis goes Tooned (opdateret)

Jenson and Lewis goes Tooned (opdateret)

Fra i dag af vil man på den engelske tvkanal SKY Sports F1 kunne se Jenson Button og Lewis Hamilton i nogle lidt andre dimensioner end normalt. McLaren lancerer nemlig deres helt egen animerede tvserie, hvor Jenson og Lewis (ikke så overraskende) spiller sig selv, dog i nogle lidt mere todimentionelle, tegneserie-agtige udgaver.

Herefter vil det være sådan, at hvert nyt afsnit i serien vil blive vist lige inden et løb om søndagen.

Som McLarenfan kommer det nok ikke som noget særligt stort chok, at jeg synes konceptet lyder som en skide god ide, når det gælder om at skabe merværdi til McLarenbrandet, og hvis serien ellers er godt produceret og velspillet, så lader det til at blive en stor succes blandt de mange fans (undertegnede included). Der er selvfølgelig også altid risikoen for, at det går hen og bliver ligesom sidste års design/disaster-konkurrence (jeg var i hvert fald selv af den opfattesle, at det var en “disaster”), men det tror jeg nu ikke at det bliver. Det håber jeg i hvert fald ikke!!!

Nå, men hvis i har mulighed for det, så slå hen på SKY Sports F1 ca. 90 minutter inden løbet på Silverstone går igang i dag, og se hvad McLarenfolkene nu har fundet på.

Her kan i læse McLarens egen pressemeddelelse, og her kan i se SKY’s annoncering af den nye animationsserie Tooned.

En lille update: Jeg har netop set det første afsnit af serien, og selvom at det kun vare 3 1/2 minut, så er det faktisk ganske underholdende! Mere underholdende end McLarens præstation til dagens løb på Silverstone, desværre..

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *