Jeg pønser på noget nyt – del 2

noget nyt_thumb_2

Nu er der efterhånden gået mange dage, uger og sågar også måneder, siden jeg proklamerede mine forfatterdrømme her på bloggen. Derfor må det nu være på sin plads at give en statut på, hvad der er sket med mit bogprojekt siden sidst.

Bogen har nu taget en form, som jeg (ind til videre i hvert fald) er godt tilfreds med. Samlingen består i sin nuværende form af syv halv- eller helfærdige noveller foruden et enkelt digt. Nogle af bogens temaer er kærlighed, modpoler, blodige lagner, sommerfugleeffekter, mirakler, slappe muskler og naturligvis Formel 1.

Næste status kommer forhåbentligt til at handle om færdiggørelsen af novellernes første gennemskrivning og den efterfølgende vurdering fra en anden part. Det er i hvert fald min egen forhåbning.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/c/3/formulafashion.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *