Formel 1 møder Mario Kart

Formel 1 møder Mario Kart

Det officielle Formel 1 spil for til november en konkurrent. Konkurrenten (hvis man da kan kalde spillet det, da det er produceret af det samme spilfirma, som også står bag det det officielle Formel 1 spil) hedder F1 Race Stars og er et arkade spil, som mest af alt  ligner en blanding af et almindelig racerspil og Nintendo-successen Mario Kart.

Okay, nu skal det heller ikke lyde som om, at jeg ved en hel masse om computerspil (det gør det sikkert heller ikke), for det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg min computerspils-horisont ikke strækker sig meget længere ud end til Tetris, Bubble Struggle og Mahjong, men når nu det handler om Formel 1, så syntes jeg alligevel, at jeg ville lave et lille indlæg om det, men bær over med mig, hvis jeg ikke lige rammer jargonen.

Ligesom det officielle spil, så byder F1 Race Stars på alle de rigtige hold, kørere, biler og baner, men på en noget mere cartoonificeret og fantasifuld måde.

Okay, nu må jeg hellere stoppe med at gøre mig klog på noget, som jeg sådan set ikke er klog på overhovedet, og så vil jeg overlade det til jer at bedømme, hvad i mener om det afkom der er kommet ud af at pare Formel 1 med Mario Kart.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *